| 2024-03-18 | Kärnbibeln

Stöd arbetet

Svenska Kärnbibeln började 2004 som en enmansöversättning och har nu växt till att ha många volontärer och flera anställda som hjälper till.

Jonas arbetar fortfarande ideellt, men för att kunna nå målet i tid och fullfölja alla kring projekt har vi några anställda. Arbetet finansieras av försäljning av kalendrar, böcker, predikouppdrag och gåvor. Vi är så tacksamma för alla som ger in till arbetet.

Ge en gåva

Här är swish-nummer om du vill vara med och bidra ekonomiskt.

Du kan också ge via bankgiro 5793-7641 (JB Consulting), märk gåva SKB.

Ekonomi

Kärnbibeln är ett ideellt projekt. Tillsammans med gåvor och royaltyintäkter från Kärnbibeln NT kunde vi anställa flera personer 2022 och framåt. Cherstin arbetade under ett år med grovöversättning och inspelning av hebreiska ord.

Just nu arbetar Arvid på timbasis med apputveckling och Joel 80% med utveckling, interlinjär version, lexikon mm. Melody 20% med Dagens vers och grafisk design.

Tack vare gåvor täcks deras löner. För att ha en långsiktig ekonomisk bas är tanken att öka på dessa personers anställningar genom att ta konsultuppdrag, där vinsten kan få gå in i Kärnbibelns arbete. Har du företag eller en organisation som behöver hjälp så kontakta gärna JB-Consulting.

Ge bort ett kapitel i Kärnbibeln!

Slår man ut beräknade kostnaden att översätta Bibeln, så är det ungefär 40 kr per vers. Ett kapitel i GT är i genomsnitt 25 verser långt. Vi har tagit fram ett gåvobevis, så vill du ge bort ett kapitel eller några verser kan du få ett Gåvobevis som du kan skriv ut här. Här har flera redan varit kreativa och uppmanat människor att ge en gåva till Kärnbibeln på sin födelsedag.

Rapportera ett problem